Портал ЗЛАТИБОР ПРЕС

Организује, осмишљава, продукује и дистрибуира програм пратећи редослед свих значајних дешавања у општини Чајетина, почевши од рада скупштине, преко културних, спортских, туристичких, хуманитарних и других манифестација, посета високих званичника из Србије и ширег региона и о томе обавештава своје суграђане кроз информативни програм, или кроз посебне емисије.

 

 

"Вести" које  припремамо свакодневно, представљају сиже значајиних догађаја у нашој општини на свим пољима друштвеног живота. Неретко наша редакција продукује и сопствене емисије, углавном посвећене неким битнијим догађајима и личностима са нашег поднебља, као и емисије посвећене српском домаћину, људима са села и старим занимањима, која желимо да сачувамо од заборава.

Успешна сарадња са телевизијама вишег ранга које имају националне и регионалне фреквенције и прилоге које им шаљемо оцењују веома квалитетним омогућила нам је да се наш програм далеко чује и види.

 

Крајем 2013. године покренут је и интернет сајт Јавног предузећа „Културни центар Чајетина“ под називом www.zlatiborpress.rs, као један од начина да се све информације могу пласирати путем интернета који је у данашње време доступан свима. Такође на овај начин планирамо да представимо све оно чиме се наше предузеће бави и какве услуге можемо пружити трећим лицима.

На сјту се могу наћи све битне информације о самом предузећу и ценовници  услуга које КЦ пружа трећим лицима, затим информације о манифестацијама и догађајима које организујемо, спонзоришрмо или помажемо, као и информације о актуелним дешавањима и комплетном културном-спортском животу у општини Чајетина.

Паралелно са сајтом покренули смо и Фејсбук страницу fb.com/zlatiborpress, јер својим механизмима у коришћењу омогућава брзу дисперзију вести односно лако ширење вести између корисника.

У оквиру нашег сектора некада је функционисала и ТВ "Чајетина", портал који је оставио дубок траг на овим просторима, а кога су наши суграђани радо гледали и који ће нам свима увек недостајати.