Познати туристички влогер из Индије обилази Златибор

На Златибору тренутно борави један од најутицајнијих туристичких влогера из Индије, популарни јутубеер Варун Вадисх, оснивач јуутубе канала “Монтан Трекер” и портала Туристхелплајн.

Уз пратњу водича Туристичке организације Златибор, гост из Индије обилази најлепше и најинтересантније делове планине, упознаје се са атракцијама, активностима и туристичким потенцијалима којима Златибор располаже, али и са становницима, локалним обичајима и традицијом златиборског краја.

У жељи да широком аудиторијуму који прати његове путописне серијале открије мање познате дестинације као што су планински делови Србије, Варун је претходних дана обишао најлепше од Златибора, Стопића пећину и гостиљски водопад, музеј "Старо село" Сирогојно, "Ел Пасо ситy". Посетом Дино и Авантура парку у центру Златибора, Зип лајн у Љубишу, ски центру Торник, уверио се у мноштво активности које су туристима на располагању. Наглашава да је посебно фасциниран гостопримством домаћина, а то што је вегетеријанац га не спречава да ужива у гастрономским специјалитетима јер је, како каже, кајмаком и сиром са Златибора одушевљен.

Варун у Србији борави у сарадњи са Туристичком организацијом Србије и амбасадом Индије и води кампању на свом јутубе каналу за промоцију наше земље и њених туристичких потенцијала.

“Монтан Трекер” је први јутуб канал о путовањима у Индији који је прешао број од преко милион пратилаца. Варун на свом каналу дели савете и трикове о путовањима који помажу у стицању најаутентичнијег искуства путовања. Његов канал садржи wеб серију о путовањима из Канаде, Јужне Кореје, Маурицијуса, Индонезије, Русије, САД-а, Египта, Турске, Казахстана, Грузије, Киргистана, Италије, Чешке, Аустрије и многих других земаља.

Поред вођења јуутуб канала који прати преко 1.250.000 пратилаца, Варун је један од ТEД говорника. Његов први видео који је снимио по доласку у Србију, за свега шест дана достигао је преко 720 хиљада прегледа и изазвао значајне реакције и интересовање за путовање у Србију.

Извор: ТО Златибор