Од 11. до 13. јуна у Прибоју, у великој сали Дома културе „Пиво Караматијевић“ одржава се 28. по реду Међурепубличка смотра дечијег драмског стваралаштва на којој учествују дечије аматерске позоришне групе из Пријепоља, Чајетине, Прибоја и Ариља.

Смотру је отварило Аматерско позориште-Дечија сцена Дома културе Пријепоље са представом Тарзнан, док је истог дана на репертоару била представа Биберче у извођењу Дечијег драмског студија „Бистричак“ Спортског центра Чајетина.

У четвртак, 13. јуна у селекцији су представе Принцеза фина са Лима Мале позоришне радионице Дома кулутуре „Пиво Караматијевић“ из Прибоја и Смешна бајка Драмске дружине „Трачак Живота“ и ОШ „Ратко Јовановић“ Народне библиотеке Ариље.

Смотру  прати селектор Драган Јовичић Јовић који ће, у четвртак, 13. јуна у 16 часова, прогласити најбољу представу Смотре и доделити остале награде. Све представе пратиће и Жири Канцеларије за младе Прибој, који након одгледане представе додељује награде за најбољу женску и мушку улогу у представи. Све представе се изводе на сцени Дома културе, а непосредно након изведене представе водиће се разговори о истој у Малој сали Дома културе.