Златиборско културно лето: Никола Николић и поп - рок хитови

Певач из Ужица Никола Николић Џони одржао је концерт на Краљевом тргу на Златибору у оквиру златиборског културног лета.

Пажњу шетача и публике на  Краљевом тргу привукли су звуци југословенског рока и попа у извођењу Николе Николића Џонија. Николић каже да овог лета има доста наступа, а најпосећенији је био концерт пре неколико дана у Бајиној Башти у оквиру Дринске регате.

Гости на концерту били су Милош Николић, Саша Кузељевић и млада Драгана Стаменић. Певач из Ужица се музиком бави преко 20 година, а постао је познатији после учешћа у такмичењу Пинкове звезде и сматра да су такви пројекти добри за старије певаче попут њега.

Николић је на Златибору снимио и спот за његову нову песму Успомене коју је компоновао Влада Граић. Спот који је сниман на Водицама и у Гостиљу требало би да се појави у другој половини августа.

Злтиборско културно лето наставља се концертима разних музичких жанрова, а вечерас је на Краљевом тргу отварање Сабора трубача. У августу ће концерте имати и Александра Радовић, Ана Кокић, Бајага и Инструктори.