Златибор се представља на Сајму туризма у Београду

златибор

Златибор ће, као једна од најпосећенијих туристичких дестинација Србије, и ове године имати важно место на београдском 45. Међународном сајму туризма, који се одржава од 22. до 25. фебруара.

Централна позиција у Хали 4 најбољи је показатељ значаја Златибора за целокупну туристичку понуду Србије. Баш ту, на средини Хале 4, сви заинтересовани за оно што Златибор нуди моћи ће да се информишу о туристичкој понуди и сазнају какви новитети их очекују уколико планирају да одмор проведу на Златибору. у оквиру штанда Златибора, на преко 100 метара квадратних излагачког простора, своју богату понуду представиће око 20 хотелијера.

Међу излагачима наћи ће се и туристичке атракције, на првом месту чувена и највећа атракција Златибора ''Голд гондола''. Тако ће штанд ''златне планине'' бити ове године место где ће луксуз којим располажу приказати два хотела са пет звездица и пет хотела са четири звездице. Своју понуду представиће недавно отворени ''Бор хотел by Карисма'' (први планински хотелски објекат из ланца ''Карисма хотелс & ресортс'' отворен у Србији), затим хотели ''Tornik'', ''Златибор'', ''Палисад'', ''Мона'', ''Олимп'' и ''Букет'', као и многи други објекти који чине Златибор правом дестинацијом за садржајан одмор и врхунску организацију пословних догађаја.Учесници сајма биће и Туристичко-рекреативни комплекс Златибор, Музеј на отвореном ''Staro село'' Сирогојно, тематски парк „Ел Пасо“, апартманска насеља ''Краљеви конаци'' и ''Titova вила“, хотел ''Конак'', Специјална болница ''Чигота'', ''Велика Рецепција“ хотел „Монтанова“, те недавно отворени комплекс ''Queen оф Златибор''. За све побројане ово је лепа прилика да широј јавности представе своје капацитете и новине у понуди.