Златибор на Шумадија сајму

У сали Шумадија сајма у Крагујевцу отворен 11. Међународни сајам туризма и сеоског туризма који ће трајати до недеље 24.новембра 2019. године.Ова манифестација, која је 2012.године награђена Туристичким цветом као најбољи догађај у функцији промоције туризма, ове године је окупила више од 100 излагача.

После Београда и Новог Сада ово је најважнији сајам у земљи који је окупио велики број медија. Сајам су свечано отворили директор „Шумадија сајма” Зоран Недељковић, директор Туристичке организације Крагујевац Бојан Павловић, као и директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић који су исказали захвалност за учешће на сајму и жељу да се успешна сарадња на пољу унапређења развоја туризма у Србији настави и даље. Као и претходних година, Туристичка организација Златибор учествује на сајму и гостима из Шумадије представља се у оквиру штанда Регије Западна Србија.

Посетиоци штанда Златибора имају прилику да се упознају са туристичком понудом планине за предстојећу зимску сезону, а посебна заинтересованост је за понуду новогодишњих пакета коју су припремили хотелијери.

У три дана посетиоци Сајма могу да се распитају и оцене понуде регионалних и општинских туристичких организација а домаћини су се потрудили да Сајам поред пословне има и едукативну страну, па су организована и бројна предавања уз мноштво промоција и културно-уметничких програма.

Извор: ТО Златибор