Златибор домаћин турнира АБА2 лиге

Кошаркашки клуб Златибор биће домаћин турнира АБА2 лиге од 9. новембра, објављено је на клупској фесјбук страници. У такозваном "балону" биће одиграно првих шест кола регионалног такмичења због пандемије корона вируса, а поред Златибора домаћин ће бити и Ужице.

Осталих седам кола у једнокружном систему, као и плеј оф биће одиграни у наредним терминима на другим локацијама. Према тренутном плану, прве 42 утакмице АБА2 лигаша биће одигране у дворанама Ваи Таи на Златибору и Велики парк у Ужицу, док ће се дворана Спортског центра Чајетина користити за тренинге.

"Преостаје нам да будемо добри домаћини и одржимо стандарде које смо у области спорта и туризма постављали деценијама. Хвала свим пријатељима клуба и навијачима, јер је ово успех свих нас!!! Идемо даље, у нове кошаркашке победе!"

наводи се у објави на званичној клупскоj страници на друштвеној мрежи. У новој сезони АБА2 лиге учествоваће 14 клубова: Горица, Хелиос Санс, Ловћен, Младост Земун, МЗТ, Подгорица, Работнички, Широки, Слобода Тузла, Слобода Ужице, Спарс, Студентски центар, Сутјеска и Златибор и сви клубови ће бити у новембарском "балону" на Златибору и у Чајетини.