Здравко Чолић на Златибору за 1. мај

На Празник рада, на једној од најпосећенијих туристичких дестинација - на Златибору, биће одржан концерт Здравка Чолића. По други пут, ова регионална звезда забављаће многобројне госте више од три сата, а Жика Филиповић, шеф бенда, обећава добру забаву и расположење. Гост концерта биће Драгољуб Ђуричић, бубњар. Концерт је на летњој позорници на Краљевом тргу, а почиње у 20 часова.

На велико задовољство и гостију и мештана, Здравко Чолић ће за 1. мај одржати концерт по други пут на Златибору за годину ипо дана. Његов бенд долази у пуном саставу, а то значи само једно - добра свирка и још боље расположење.

"Оно zika што можете очекивати то је, да кажем, пресек Здравкове каријере у трајању од око 3 и више сати, тако да је то још један разлог због чега свако треба да дође. Ми који смо већ сарађивали, на наше велико задовољсрво, са општином Чајетина и Туристичком организацојом Златибор, опет долазимо да спојимо и лепо и корисно  - радимо концерт потпуно професионално, јер мора да се ради, али долазимо и да уживамо. Мислим да ће и сви који за 1. мај дођу на Златибор спојити и лепо и корисно", наглашава Жика Филиповић, шеф бенда.

djuricic

Гост концерта биће легендарни бубњар Драгољуб Ђуричић, који, како сам каже, за Здравком ради већ пуних 40 година, на своје велико задовољство и истиче да је легендарни Чола највећи дечак у 7. деценији, па онда и он сам.

"Концерт Здравка Чолића није ништа друго  него општенародно весеље. Он није само регионална звезда, он скупља читаву регију  на један концерт. Музичари који прате Здравка већ 20 година су углавном у бенду, са којима и ја сарађујем већ 30 година и то је једна фамилија која је само доказ како треба живети и радити да би се постигао толико велики успех", каже Драгољуб Ђуричић.

Организатори концерта кажу да је све спремно за концерт, али и за првомајске празнике и да очекују да Златибор, за четири дана празнике, посети више од 30.000 гостију.

vlade z

"Општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и сва јавна предузећа су се заиста потрудили да организацију  оваквог концерта доведу на један висок ниво, да сви гости који се тада нађу на Златибору, могу заиста да уживају на једном мега концерту наше звезде и  сви они који се нису одлучили да ли ће Златибор бити њихова дестинација за ове првомајске празнике, ми смо покушали да им дамо мотив више да се одлуче заправо за Златибор", каже Владимир Живановић, директор ТО Златибор.

Главни спонзор концерта Здравка Чолића је Coca Cola, а директор Туристичке организације Златибор се нада почетку једне добре сарадње, која ће се у будућности и наставити.

Нада Џелебџић, zlatiborpress.rs