Замена бусена на теренима "Швајцарија" на Златибору (видео)

терени

У непосредној близини центра Златибора, у саставу Културног центра Чајетина, налазе се три фудбалска терена, један велики (стандардна величина фудбалског терена) и два мања за припреме. Сви терени су на природној травнатој подлози, а њихово редовно  одржавање спроводи се  квалитетно и професионално.  

На Фудбалским теренима „Швајцарија“ на Златибору у току су редовни радови на одржавању квалитета подлоге терена и замене постојеће зелене површине травним бусеном ,како би терени задржали репутацију најбољих у Србији. 

„Први пут смо ове године набавили мађарски бусен, и то је  700 м2 у ролнама, за потпунију и бржу репарацију терена. Претходних година смо стизали део по део да радимо репарацију, међутим ове године због самог трајања зиме, вегетације, а и због захтева за квалитетнијим теренима, колико је то овде могуће. Узели смо најквалитетнији бусен који је тренутно постављен на новом ТСЦ стадиону, Партизановом стадиону, на Маракани,овде код нас... Хотел Палисад ће такође свој један терен са овим бусеном одрадити“, рекао је Никола Смиљанић, директор Културног центра Чајетина.

Терени Културног центра Чајетина спремно ће дочекати летњу сезону и бројне фудбалске екипе из земље и инистранства, које сваке године долазе на висинске припреме на Златибор. 
 

Сања Глишовић