За "Зрачак" игром, песмом, срцем! (видео)

Гест Спортског центра Чајетина, који је синоћ организовао хуманитарни концерт за  Дневни боравка "Зрачак", показао се као прави начин да се за децу "Зрачка" учини нешто лепо и добро, у духу наступајућих празника. Одзив грађана био је изузетан , али то је било и очекујуће када се ради о хуманитарним акцијама.

Да слика говори више од речи, казује и сам запис камере са синоћње хуманитарне вечери посвећене деци Дневног боравка "Зрачак".

https://www.youtube.com/watch?v=i5N5b0xbEv4&feature=youtu.be

 

Већ данас су представници Спортског центра уручили новац "Зрачку", а организатору, учесницима  и суграђанима захвалили су се представници УГ "Златиборски круг" као пружаоци услуге Дневног боравка , тим који је задужен за рад са децом "Зрачка", и сама  деца.

"Када смо сазнали за хуманитарни концерт,ми смо већ отприлике знали за шта би употребили тај новац јер неколико година планирамо да за кориснике набавимо ормариће како би имали сопствене папуче, чарапе и слично што им је потребно за свакодневну употребу. То ћемо у наредном периоду да реализујемо и позваћемо вас и организаторе догађаја да то пропратите. Још једном се захваљујемо свима који су били укључени у ово хуманитарно вече, а посебно се захваљујемо и становницима Чајетине који су се одазвали у великом броју. Хвала им што су дошли и подржали акцију, а ово није први пут да дају новац за "Зрачак" . Ми смо локална заједница која је позната по несебичности, солидарности, која подржава акције било ког типа, а када говорим о овој деци - то је већ посебно", рекла је Зорица Милосављевић, председница УГ "Златиборски круг".

У име запослених и деце захвалност је изразила и координаторка "Зрачка" Марина Кутлешић. Деца у "Зрачку" су, већ пословично, са великом радошћу угостила присутне, поклонивши овом приликом Спортском центру ручно рађен лого установе. Mирјана Ранковић Луковић