За најмлађе, дечја представа "Сурфи сурф" (видео)

s

Представа "Сурфи сурф" изведена је на Краљевом тргу на Златибору и изазвала велико одушевљење код деце и родитеља. Представа је рађена у продукцији Испада из Београда.

Друга по реду дечија представа у оквиру Културног лета Златибора, одржана је у присуству великог броја деце и родитеља. Краљев трг био је поплочан малишанима који су седели на платоу и уживали у изведби продукције Испад из Београда. Представа је рађена по узору на једну од омиљених дечјих тркачких игрица "Сурф" а истовремено је веома и едукативна.

"У представи имамо четири лика, ја као чувар парка и троје деце: Филип, Џони и Тића који се спремају за спортске изазове да би се такмичили са другим одељењем. Моја улога је да им помогнем да се спреме, да науче једни друге и да кроз целу представу мотивишемо децу за дружењем напољу, у парковима, бављењем спортским активностима, уз што мању употребу мобилних телефона и таблета. Ликови деце су представљени тако да редовно бацају смеће по парку па и на тај начин скрећемо пажњу гледаоцима да то није лепо радити", рекао је Иван Нинчић, дипломирани глумац.

Продукција Испад постоји већ пет година и углавном се бави продукцијом дечјих представа. Извођење представе "Сурфи сурф" веома успешно се спроводи а деца је обожавају и што је најбитније, препознају ликове из игрице која је стара скоро 20 година.  

"Могу да кажем да су нас деца доста добро прихватила и веома су укључена у представу у којој имамо и спортске изазове. Идеја нам је уствари, да покажемо деци колико је важно бавити се спортом и физичким активностима и водити рачуна о животној средини. То деца све лепо прихватају кроз игру и забаву али им увек у главицама остане шта су заправо научили у овој представи што је и важно", каже Исидора Минић, глумица.

Најмлађу публику већ у среду очекује нова представа под називом Чудна шума, са почетком од 19 часова.