Wебиз пословна едукација

Од 17. до 19. јуна на Златибору, у хотелу "Палисад", одржана је Wебиз пословна едукација. Овај вид едукације до сада је реализован у Зрењанину и Суботици, а програм се "преселио" на Златибор како би Wебиз едукације постале доступне и становницима Србије који живе и раде јужније од Саве и Дунава.

Wебиз програм пословне едукације намењен је представницима малих и средњих предузећа, предузетницима, представницима великих компанија и онима који желе да употпуне своје знање о пословању на интернету. Области о којима су говорили предавачи, иначе врхунски стручњаци, јесу дигитални маркетинг, е-комерц комуникације, друштвене мреже, нови медији итд. Оно што едукацију на Златибору издваја од претходних је додатни програм намењен онима који се баве туризмом, представницима хотела и туристичких агенција, власницима приватних смештаја…

  13445703_643242532499660_5598375037366607269_nЗа њих су припремили предавања на тему онлине наступа и коришћења интернета као канала продаје. Оно што је главна порука Златиборцима била у промовисању свог места јесте та да би требало да истакну најзанимљивије стране свога места, као и анегдоте, познате личности и легенде свога краја, карактеристична јела, фолклор итд. јер је то оно што је најинтересантније туристима било да они долазе из земље и иностранства, и да при том што више користе интернет и друштвене мреже преко којих ће стићи у домове људи који живе и у најудаљенијим местима Планете.

Програм је био тако осмишљен да су се у току три дана едукације, у две сале хотела, реализовала два паралелна програма, па су слушаоци едукације могли да, у складу са својим преференцијама, изаберу модуле и предавања која су желели.