Велики број посетилаца на отварању ски сезоне на Торнику (видео)

Ред на Торнику

Отварање нове сезоне на скијалипту Торник ове године обележено је огромним гужвама. Велики број посетилаца, у највећој мери скијаша, искористио је промотивни дан за бесплатно коришћење ски стаза.

Колоне возила и потпуно попуњен паркинг отежали су прилаз скијалишту на Торнику, јер је велики број људи дошао на отварање златиборске ски сезоне. Велике гужве су и на жичари, али су скијаши стрпљиво чекали свој ред, а многи су били у већем друштву. Ове године скијалиште је раније почело да ради у одноу на прошлу када је ски опенинг на Торнику био 1. фебруара. Уколико се наставе повољни зисмки услову, у наредним данима ће бити више расположивих стаза.  

До можда рекордне посете скијалишту Торник довело је више фактора, и даље траје дечији распуст, овог викенда је прослава српске Нове године, ски пас је бесплатан првог дана, а дуго се чекало и на снег па су се скијаши пчигледно зажелели скијања. 

Осим скијања на стазама, посетиоцима је од садржаја доступан и боб на шинама. Посета скијалишту је бесплатна првог дана отварања у петак, док је попуст од 30% на снази у суботу и недељу, 13. и 14. јануара.