У дворани СЦ Чајетина одржано окружно такмичење у одбојци

Утакмица окружне одбојкашке лиге за основне школе

У дворани Спортског центра Чајетина одржано је окружно такмичење за основне школе у одбојци на којем је учествовало девет женских и четири мушке екипе,а победе су однеле екипе из Нове Вароши и Бајине Баште.

Победу у женској конкуренцији однела је екипа ОШ "Живко Љујић" из Нове Вароши, савладавши у финалу екипу школе "Емилија Остојић" из Пожеге, док је треће место освојила ОШ "Мито Игумановић" из Косјерића. Домаћин турнира, екипа ОШ "Димитрије Туцовић" заустављена је у четвртфиналу. У мушкој конкуренцији тријумфовала је школа "Рајак Павићевић" из Бајине Баште испред школараца из Пожеге, Ариља и Пријепоља.

Пракса Савеза за школски спорт да свака општина добије домаћинство неког такмичења у округу, па је тако Чајетина после неколико година поново организовала турнир у одбојци. Све општине Златиборског округа осим Сјенице имале су представнике на такмичењу у Спортском центру Чајетина.   

Победнике окружног такмичења очекује учешће на међуокружном турниру заједно са најбољима из Моравичког, Шумадијског и Рашког округа одакле ће првопласирани отићи на републичко финале, а представници Златиборског округа имали су успеха последних година, нарочито у атлетици. 

М.Јевремовић