Треће место за подмладак ОК Златибор у Требињу

Подмладак ОК Златибор освојио је 3. место на другом издању међународног "Видовданског турнира" одржаног у Требињу. У категорији играчица 2002. годишта Чајетинке су са знатно млађим саставом (играчице 2003, 2004. и 2005. годишта) успеле да остваре запажен пласман у конкуренцији тимова из Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе и Србије. Посебно признање припало је Марти Раденовић, као најмлађем учеснику турнира (2005. годиште).

Турнир, који се играо у категоријама пионирки и предпионирки,  организовао је ООК Леотар, а осим њих и Златибора учествовали су још Макарска (Хрватска), Галеб Бар, Пљевља, Никшић (Црна Гора), Чапљина, СОК Мостар, Гацко и Вележ Невесиње (БиХ).

Тим, који су водили тренери Станко Брашанац и Милица Јокић чинили су: Јелена Савић, Елена Станковић, Наталија Божовић, Ива Јеремић, Аница Нинчић, Теодора Стаматовић, Исидора Тошић, Валентина Луковић, Ивона Туцовић, Катарина Митровић, Марта Раденовић и Јана Терзић.

Одређени борј играчица из овог састава налази се и у одбојкашкој екипи која ће представљати општину Чајетина на предстојећим МОСИ играма у Прибоју (4-8. јул).

(извор: ОК Златибор, фото: radiotrebinje.com)