Тијана Малешевић и Наташа Крсмановић у посети ОК Златибор (видео)

Некадашње репрезентативке Србије, Тијана Малешевић и Наташа Крсмановић, посетиле су тренинг млађих категорија ОК Златибор. Оне су на тренингу у дворани "Спортског центра Чајетина" упознале полазнице клупске школе одбојке са предстојећим кампом, које ће њих две у првој половини јула спровести на Златибору.

-Верујем да ће се деци свидети све оно што имамо да им пренесемо на кампу. Велико хвала Општини Чајетина на томе што су препознали нашу идеју, а то је да направимо овде својеврсну базу. Чајетина је сјајна за тако нешто, мало је место, а све је доступно, тако да и родитељима може бити лакше да пошаљу децу у мало место у којем могу имати квалитетан рад - каже Тијана Малешевић.

Међу тренерима који ће радити на кампу посебно се истиче име некадашњег трофејног шефа струке ужичког Јединства, Дарка Закоча, а у тренерском тиму који ће радити са полазницама биће и представника чајетинског клуба.

-Дарко Закоч је наш дугогодишњи тренер, веома га поштујемо и био је наш први избор за координатора тренера, да и деца а и тренери науче нешто од њега. Ту је и Јово Цаковић, доскорашњи селектор кадетске репрезентације и веома је добар у раду са младим играчима. Остваривао је запажене резултате у Старој Пазови. Ту је и Стево Љубичић, који је селектор Босне и Херцеговине, коју је први пут у ситорији одвео на Европско првенство. Од млађих тренера ту су Далибор Љубојевић из Чајетине и Александра Аврамовић из ОК Ужице, они имају потенцијала - рекла је Наташа Крсмановић.

Одбојкашки камп којим ће руководити Тијана Малешевић и Наташа крсмановић спровешће се на Златибору од 1. до 15. јула.

https://www.youtube.com/watch?v=BdTf73juMQk И. Јанковић