Субота богата спортом

Кошарка у Чајетини

Субота, 2. април, обилује спортским догађајима у општини Чајетина јер ће три сениорска тима играти своје утакмице на домаћем терену.

Најпре фудбалери Златибора дочекују ОФК Бачку од 16 часова на стадиону Швајцарија у 29. колу Прве лиге Србије. То ће бити први меч на Златибору у пролећној полусезони због снега. Осим тога, чајетински тим у овај меч улази са новим - старим тренером Предрагом Ристановићем, који је заменио Жарка Јовановића. 

Потом од 18 часова у Чајетини кошаркаши Златибора играју последњи меч у лигашком делу Адмирал бет Кошаркашке лиге Србије против ОКК Београда. Меч нема такмиачрски значај јер се зна да су Чајетинци прваци а Београђани у средини табеле, али и ово је прилика да се ужива у шампионској игри тима Страјина Недовића.

Програм затварају одбојкашице које од 20 часова у Чајетини дочекују екипу Ивањице. Екипа Станка Брашанца је фаворит, али је меч важан да се задржи место које води у виши ранг.

Поред ових мечева, фусалери Златибора гостују у Ужицу екипи 92 и победа их води у бараж. Фудбалери Чајетине у недељу гостују Лазарици у дербију Златиборске окружне лиге као лидери овог такмичења. 

Ту су и утакмице пионирских селекција кошаркашког и одбојкашког клуба, као и кадетске ФК Златибор.