СИМ: Фудбалски састав Комплет лепиња за викенд у Брзећи (видео)

Другог такмичарског викенда на завршном такмичењу Спортских игара младих за Србију, које се одржава у Брзећи, од представника из Чајетине наступиће фудбалски састав Комплет лепиња (Огњен Радишић, Борис Вукомановић, Вук Луковић, Сава Јеремић, Милош Браловић, Алекса Марјановић, Лука Младеновић, Марко Лечић, Вељко Гордић, тренер Дарко Видић).

-Резултати на СИМ-у нам уопште нису толико важни, колико то да се деца друже и лепо проведу. Међутим, претходне две године смо губили финалне утакмице, тако да би било лепо да се оствари неки запаженији резултат. Медаља је свакако успех, у конкуренцији 24 екипа - каже Немања Кутлешић, из Спортског савеза Чајетине.

Подсећамо, првог викенда је Дарко Петровић освојио бронзану медаљу у тенису, а наступили су још такмичари у шаху (Јована Аћимовић, Вукашин Вилотијевић), стоном тенису (Јована Гудурић, Марта Гудурић, Никола Радишић, Урош Стојановић) и у игри "између две ватре" (одељења IV-1 ОШ „Димитрије Туцовић“ из Чајетине).

Наредног, последњег викенда, наступиће екипе у одбојци (Тара из Бајине Баште), баскету  (ужичка екипа Ере с оног свијета) и одбојци на песку (Јована Лојаница и Марта Раденовић).

https://www.youtube.com/watch?v=E7wnHUW7i7s И. Јанковић