Сајам Спорта 2015 - "Сусрет шампиона" на београдском сајму

У петак 27. новембра почиње "Сајам спорта 2015", који ће трајати 3 дана од 27. до 29. новембра.

Други међународни Сајам спорта ће, због велике посете која је забележена лане, ове године бити одржан на 20 полигона и терена у Хали 1 Београдског сајма, најавили представници организатора.

"Сајам је идеална прилика да поздравимо све успехе спортиста које смо имали протекле године и успехе представника савеза који се не виде, али су база добрих резултата спортиста", изјавио је на конференцији за новинаре министар омладине и спорта, Вања Удовичић. Он је додао да је Сајам идеална прилика да се са једног места пошаље слика о успесима и пружи прилика посетиоцима да упознају спортисте и спортове који учествују у стварању здраве свести и нације. Удовичић је рекао да је министарство са 15 милиона динара финансијски подржало Сајам спорта.

"Пред нама је 2016. година, у којој очекујемо много, а сајам је прилика да то најавимо", рекао је Удовичић и као најбитнији спортски догађај навео Олимпијске игре. Председник Спортског савеза Србије, Александар Шоштар, изјавио је да је прошлогодишњи сајам посетило више од 40.000 људи и да је та манифестација добила награду за најбољи догађај године. "Назив овогодишњег сајма "Сусрет шампиона" говори о томе шта српски спорт може да пружи и указује да су спортисти најбољи амбасадори Србије", рекао је Шоштар.

На овогодишњем сајму ће се представити више од 100 савеза олимпијских и неолимпијских спортова, а биће одржан и национални семинар за генералне секретаре савеза, као и 20 пратећих предавања.

Извор: Media centar

ЈП Културно спортски центар Чајетина такође ће узети учешће на овом сајму и представити нашу понуду заинтересованима, а такође смо обезбедили и вредне награде за најсрећније посетиоце. Наш наступ на сајму биће у оквиру Асоцијације спортских центара Србије, тј. на њиховом штанду, где ће бити и додељене награде, а то су викенд за две особе са коришћењем базена у хотелу "Чигота" на Златибору и викенд за две особе у Хотелу "Wai-Tai" такође на Златибору.

Све битне информације можете погледати на сајту: http://www.sajam.serbiansport.com/