Сајам спорта 2015.

Претходног викенда у Београду је одржан „Сајам спорта 2015“, манифестација чији је технички организатор био Спортски савез Србије, а покровитељ Министарство омладине и спорта. Посетиоци су били у прилици да се друже са најуспешнијим српским спортистима, попут Иване Шпановић, Душана Борковића, Милице Дабовић... Представили су се олимпијски, али и неолимпијски спортови, као и факултети спорта и физичког васпитања. Ове године оборен је рекорд у броју посетилаца. Министар омладине и спорта, Вања Удовичић је нагласио да је „Сајам спорта“ права прилика за Савезе да комуницирају са грађанима, са свима који желе да се упознају са спортовима,  нарочито за оне који немају прилику да на свакодневном нивоу промовишу свој рад.

У оквиру Сајма одржан је и „Национални семинар за стручно усавршавање спортских радбника у систему спорта Републике Србије“.

На Сајму је, као део штанда Асоцијације спортских центара Србије, наступио и „Културно спортски центар Чајетина“, који је посетиоцима штанда, међу којима су били министар Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић и градски секретар за спорт Београда, Славко Гак, представили своју понуду.

https://www.youtube.com/watch?v=NbEFYnqbddg