Ристановић: "Фанатична борбеност"

Тренер фудбалера Златибора Предраг Ристановић са овим први пут се радовао суперлигашкој победи. До историјска три бода дошло се против лучанске Младости у Ужицу, а шеф струке честитао је својим играчима на борбености:

"Мислим да смо победу остварили једном фанатичном борбеношћу. У овом моменту смо знали колико можемо и шта можемо. Знамо да имамо проблема, да имамо неспремних играча који су се прикључивали два, три дана пред утакмице",

рекао је Ристановић после утакмице на којој је једини стрелац био Ифет Ђаковац у 60. минуту добрим ударцем са 15ак метара после убацивања из другог плана. Био је то четврти гол чајетинске екипе у елитном рангу, који је донео четврти бод и другу узастопну утакмицу на којој није поражена после четири уводна неуспеха.

"И пре првенства сам рекао да је Младост сигурно једна од најбољих екипа у лиги и да ће бити конкурент за излазак у Европу. Много нам значи јер ово је прва суперлигашка победа за ФК Златибор и надам се да ћемо моћи да се укључимо у борбу за тај опстанак. Надамо се да ће нам ова пауза доћи да се још више спремимо и затегнемо,"

закључио је тренер Златибора који ће након двонедељне паузе због мечева репрезентација гостовати Напретку у Крушевцу 12. септембра. На табели је популарни Златиборац после шест кола на 18. месту са четири бода, колико имају Мачва и Радник, до по једног мање су стигли Рад и Напредак, а по један више су скупили Нови Пазар и ОФК Бачка.

https://www.youtube.com/watch?v=5qop_w_6iAE&feature=emb_logo