Прва група Холандских кампера отворила сезону у Кампу

На Златибор је у четвртак, 18. маја, стигла прва група холандских кампера, која је отворила овогодишњу туристичку сезону у Кампу "Златибор".

Камп клуб "Асци" из Холандије, већ трећу годину за редом бира Златибор као дестинацију где ће боравити на свом путовању по Балкану. Овогодишња група броји 21 кампер са 41 посетиоцем. Кампери су веома задовољни условима у Кампу на Златибору, а као предности издвајају изузетну локацију кампа, опремљеност свим неопходним условима за угодан боравак, прикључцима за струју и воду, заједничком просторијом, кухињом и трпезаријом, летњиковцем са роштиљом, добром wифи интерент конекцијом. Камп "Златибор" отворен је пре 3 године и категоризован је са максималне 3 звездице.

Наредна три дана посетиоци из Холандије уживаће у лепотама Златибора и околине и у организацији ТО „Златибор“ обићи најпознатије туристичке атракције: Стопића пећину, Сирогојно, водопад у Гостиљу, Мокру Гору.

У току летње туристичке сезоне најављене су посете и других камп клубова из Холандије, али и из Немачке, Аустрије и осталих европских земаља.

Извор:  ТО Златибор