Промоцијама у оближњим градским центрима завршена кампања "Златибор – твој прави избор"

ТО Златибор

Велико интересовање посетилаца и гостопримство домаћина дочекало је Туристичку организацију Златибор и ових дана приликом  промоција и у оближњим градским центрима. Под слоганом ''Златибор – твој прави избор'' најављена је летња туристичка сезона на најпосећенијој планинској дестинацији у нашој земљи, која ускоро почиње.

Од  7.  до 10. јуна представници Туристичке организације Златибор посетили су Чачак, Пожегу и Пријепоље. Локалним медијима  и грађанима овде су представили летњу туристичку понуду и упознали их са садржајима који их очекују уколико се одлуче да ово лето проведу на  Златибору.

Ове промоције, организоване на главним градским трговима, привукле су велику пажњу. Најмлађи посетиоци штандова на поклон су добијали промотивне балоне, лизалице, бесплатно осликавање лица, а забављали су их костимирани аниматори, музички извођачи.

Промоције Златибора у градовима Србије подржали су и  многобројни партнери са дестинације: хотелијери, угоститељи, забавно-тематски паркови, популарне атракције: Кинг оф Рент Златибор (квадови), зип-лајн Љубиш, Стопића пећина, Гостиљски водопад. У оквиру промотивне кампање "Златибор–твој прави избор" организована је и богата наградна игра, па је овај путујући караван Туристичке организације Златибор обрадовао многобројне посетиоце. Они су на штанду имали прилику да заврте точак среће и  освоје награде, међу којима су улазнице за локалитете, туристичке атракције и спа центре, ручак у ресторану , излет у околини Златибора, викенд за две особе и друге. Вредне награде су додељене и путем званичне инстаграм странице Туристичке организације Златибор.

У оквиру кампање Златибор-твој прави избор, представници Туристичке организације Златибор обишли су преко 20 градова широм Србије, а овим промоцијама се кампања успешно завршава. На Златибору ускоро почиње летња сезона за коју се у Туристичкој организацији Златибор припрема веома богат и разноврстан програм у оквиру манифестације Златиборско културно лето.