Признање за Спортски центар Чајетина

Спортски центар Чајетина добио је признање од Кошаркашког савеза Србије за летошњу организацију Купа Србије у баскету 3х3 "Дејан Димитријевић" на Златибору.

Плакету су директору СЦ Чајетина Николи Смиљанићу уручили генерални секретар Савеза Златко Болић и координатор Бошко Аџић на свечаности поводом традиционалног новогодишњег турнира у Крагујевцу којим је затборена још једна успешна сезона за српски баскет.

Према оцени КСС-а, Спортски центар Чајетина се као партнер истакао у изузетној организацији овог атрактивног турнира, у спорту који ће у Токију 2020. године дебитовати као олимпијска дисциплина, а Србија је већ један од фаворита за златну медаљу. СЦ Чајетина добио је награду и за организацију прошлогодишњег турнира, а сви учесници су похвално говорили о Златибору као домаћину и амбијенту за играње.

Да подсетимо, у августу је на Краљевом тргу трећу годину узастопно одржан турнир који окупља најбољих 16 баскет екипа у Србији, а летос је трофеј освојила београдска екипа Раља Интергалактик.

https://www.youtube.com/watch?v=fSqzebnQvjw&feature=emb_logo