Приводе се крају сви асфалтни радови на подручју општине Чајетина (видео)

-  На територији општине Чајетина интензивно се ради на завршетку започетих пројеката на уређењу самог центра Златибора, на озелењавању површина, постављању урбаног мобилијара на Краљевом тргу и по ободним улицама, реконструкцији, али и асфалтирању улица и путева у Чајетини, на Златибору, и околним месним заједницима, међу којима су и данашњи асфалтни радови на улици између поште и амбуланте на Златибору, као и постављање паркинг места на истој локацији, које је обишао Арсен Ђурић, председник Скупштине општине Чајетина. 

У самом центру Златиборa завршено је и асфалтирање улице која води од хотела "Олимп'' до ресторана ''Језеро'', а у току су завршни радови на спортском парку који укључују последње уређење, озелењавање, садњу цвећа и постављање клупа.

Осим извођења ових инфраструктурних радова, Општина Чајетина припрема буџет за 2021. годину, тј. он је већ спреман и налази се на званичном сајту општине, тако да сви заинтересовани грађани могу да дају своје предлоге и сугестије на тај буџет. Планирано је да седница за усвајање тог буџета буде 10. децембра а према првим проценама буџет ће бити отприлике на овогодишњем нивоу – изјавио је Арсен Ђурић, председник СО Чајетина, приликом обиласка радова у центру Златибора.

Желим да нагласим да смо ове године имали ребаланс буџета којим су повећана планирана средства и он ће се остварити у већем износу него што смо планирали. Искрено се надам да ће таква ситуација бити и следеће године јер су планиране крупне инвестиције, од почетка изградње водовода Сушичко врело, реконструкције фабрике воде у Рибници, изградње резервоара на Златибору, изградње и реконструкције путева и улица, набавке и изградње фонтане на самом језеру. Надам се да ћемо већ на пролеће или до почетка летње туристичке сезоне завршити све те радове и да ће Златибор засијати у једном новом и лепшем светлу – закључио је Ђурић.

https://www.youtube.com/watch?v=YCUdrq-6mjs