Припреме ФК Спартак на Златибору (видео)

Терени Спортског центра Чајетина и ове године су место на којем фудбалери суботичког Спартака спроводе део летњих припрема.

Изабраници тренера Владимира Гаћиновића на "Швајцарији" ће тренирати наредне две седмице, а у том периоду одиграће и неколико контролних утакмица. Прва провера заказана је већ за среду, против Јавора. Шеф струке најавио је долазак пар нових имена у тим, нагласивши мање проблеме у саставу због повреда неколицине играча.

-Овде је заиста сјајно. Сваке године смо изванредно дочекани овде, чак су и терени у много бољем стању него прошле године. Мање проблеме праве нам одсуства повређеог Туфегџића и Вукчевића, а у међувремену је и Керкез отишао у Португалију... Спартак увек жели да буде стабилан суперлигаш, да игра атрактиван фудбал и да промовише неке младе играче. У претходном периоду смо успевали у томе... Лига је уједначена, распоред нам је добар, али то не мора много да значи. Надам се да ћемо сви здрави кренути у нову сезону и да ћемо бити успешни - каже тренер Гаћиновић, под чијим вођством је Спартак остварио најзапаженије резултате у новијој историји.

https://www.youtube.com/watch?v=z1RuRWFgCTY