Представа "Ево нас овде" изведена је синоћ у Чајетини (видео)

Представа "Ево нас овде"

У Дому културе у Чајетини изведена је предтсва „Ево нас овде“, у организацији Културног центра Чајетина. Представа је настала као мастер рад два млада уметника, по мотивима драме „Овде“ Мајкла Фрејна. 

Представа „Ево нас овде“ која је синоћ изведена пред публиком у Чајетини, је филозофска комедија са елементима апсурда, у којој играју Дејан Максимовић, Ема Муратовић и Вања Ковачевић. На комичан начин у представи се приказују сусрет две генерације, двоје младих људи који започињу заједнички живот код газдарице Пат, која присуствује свим њиховим проблемима и стварима кроз које је она већ прошла, а млади пар је тек на почетку свега што са собом носи живот у двоје. 

„То је мастер рад мене и мог колеге са класе Дејана Максимовића, а са нама у представи глуми и Вања Ковачевић. Заједно смо правили ову представу, нисмо имали помоћ редитеља, костимографа, сценографа, дакле поптуно је наш ауторски рад. Трудимо се да играмо што више, вечерас смо били овде у Чајетини, било нам је предивно. Надам се да ћемо доћи поново са неком другом представом, јер је публика супер одреаговала,а ја сам задовољна како је све прошло“, рекла је Ема Муратовић, глумица. 

Ово је пето извођење представе, а глумци су више него задовољни досадашњом реакцијом публике. Косјерић и Нови Сад су следећа места у којим ће комедија „Ево нас овде“ бити изведена. 

Сања Глишовић