У Културном центру на Златибору представљен је ауторски пројекат глумице Татјане Кецман. Ради се о комичној монодрами која на духовит начин саветује мушкарце зашто да се не ожене и које све профиле жена треба да избегавају.

Након дугогодишњег позоришног искуства на сцени и  са публиком, Татјана Кецман каже да је приметила да  људи воле да гледају кратке резове и да их то највише увесељава. Није лако забавити публику сам на сат времена, играти 10 различитих карактера и успешно се трансформисати у сваки од њих али судећи по реакцији публике  итекако је успела.

„Ја сам ову представу направила пре 15 година али нисам ни сањала да ћу је играти оволико дуго и да ће бити толико гледана. Са овом представом играла сам од Аустралије до Косова и представа није претенциозна, садржи 10 скица за лик и нешто што диже овај позоришни комад на виши ниво јесу пантомимски процеси пропраћени музиком. Избор те музике и тих радњи је нешто што карактерише менталитет који обрађујем у том моменту“, каже Татјана Кецман, глумица.

Татјана као врсна глумица својом одличном глумом, имитацијом и пантомимом представила је десет женских  ликова почев од жене с југа Србије, Босанке која не излази из теретане, гласне жене која по цео дан наређује по кући, преко Сосе, Војвођанке, Босанке.

На духовит начин комедија даје десет разлога да не уђете у брачну заједницу и један да то учините. Такође, комично и по мало иронично бави се стереотипима о браку, женама и мушкарцима, а савршен хумор и још боља комуникација са публиком дају додатни шарм овој представи.

Данка Миловановић