Празнична дешавања у Дому културе (видео)

Дом културе у Чајетини наредних дана ће бити пун дешавања. Једно од њих, у организацији Спортског центра, постало је традиција. У петак, 27. децембра, у Дому културе  ће се уз прави мали спектакл за најмлађе суграђане поделити новогодишњи пакетићи, а малишани ће имати прилику да се  друже са Деда Мразом, као и Хаос аниматорима који припремају нова изненађења. 

https://www.youtube.com/watch?v=j8R9EuSDYvI

Дом култре у Чајетини је ових дана био, и биће место претпразничних дешавања. Након поделе новогодишњих пакетића деци из социјално угрожених породица, следи  представа деце из Дино клуба. Наиме, Дино парк ће 25. децембра од 19 часова , приредити хуманитарну представу у којој учествују ученици чајетинске основне школе, чланови драмске секције Дино клуба, а новцем прикупљеним овом приликом биће припремљени пакетићи за децу која ће новогодишње празнике , на жалост, провости у болници.  Цена улазнице није одређена већ све зависи од добре воље оних који дођу. Дан касније следи још једно занимљиво дешавање, а то је представа ученика ОШ "Димитрије Туцовић" која је премијерно изведена пре неколико дана у Културном центру, "Рађање и смрт Југославије".

Спортски центар је, најављујући у својој организацији традиционалну поделу пакетића, овом приликом пожелео својим суграђанима свако добро у наступајућој години .

"Мени је велико задовољство да могу и ове године да најавим новогодишњу журку која се припрема за наше намлађе суграђане, а то ће се догодити у петак, 27. децембра са почетком у 18,30. И ове године су наши гости Хаос аниматори из Новог Сада, а знајући их из претходних година, не сумњамо да ће и ове приредити прави спектакл: интерактивни програм за децу, лед шоу, лед робот на штулама и друго . Након њиховог програма који траје четрдесетак минута, следи традиционални ватромрет испред Дома културе, након чега ће се делити пакетићи оних установа које су то припремиле за  децу својих радника. Овом приликом позивам све наше малишане да дзаједно са нама, у једнј лепој, празничној атмосфери са Деда Мразом и његовим другарима, заједно дочекамо Нову годину и испратимо Стару",упутила је позив Горица Станић из Спортског центра.

Мирјана Ранковић Луковић