Позив за исказивање заинтерeсованости за покретање сопственог пословања

пријава

Иновациони бизнис центар Златибор je и ове године на располагању свима који имају идеју или визију о покретању сопственог бизниса. ИБЦ Златибор почетницима пружа подршку и представља једну врста водича на путу ка самосталном пословном успеху.

Остварите бенефите који се путем јавних позива, конкурса и пројеката нуде. Подстицају су су бројни и до њих је много једноставније доћи користећи стручну помоћ, искуство и капацитете нашег Центра чија је мисија подршка покретања сопственог посла и привредног развоја.

Иновациони бизнис центар ће расписати конкурс за старт ап предузећа, а пре тога позива све заинтересоване за покретање сопственог бизниса да се пријаве путем линка или да се јаве у нашим просторијама, Миладина Пећинара 2 на Златибору.

Пружићемо свим заинтересованима више информација о могућностима за реализацију идеје и да се кроз даљи процес оствари услов за аплицирање за бесповратна подстицајна средстава опредељена буџетом Општине Чајетина. Позив за заинтересоване траје до 1. марта 2023. године.