Подељене омладинске картице (видео)

Млади на преузимању картица

Подела омладинских картица за младе организована је у вили Романија и Омладинском центру на Златибору. Подељено је 150 картица које се могу користити за попусте и намењене су младима од 15 до 29 година.

Младима који су се пријавили за картице су се најпре обратили у конгресном центру Романија. Омладински центар Ужице је подржао ову акцију јер има вишегодишње искуство у раду са младима, које је координаторка Марија Маричић охрабрила да учествују у пројектима ових центара.

Млади, које су углавном чинили ученици, су потом посетили просторије Омладинског центра које се налазе у општинској згради код стадиона Швајцарија. Отворени простор који је већ заживео је намењен дружењу, идејама, креативности и поново је наглашено да представља другу кућу за младе.

У реализацији пројекта картица учествовало је и удружење МП проџект, а могу се искористити за разне врсте попуста. Право на пријаву имали су млади од 15 до 29 година са пребивалиштем у Чајетини, а за 150 картица пријавило се 300 заинтересованих.

Прву картицу је симболично доделио председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

У просторијама Омладинског центра могу се преузети картице до 1. јуна, за оне који нису преузели на свечаној додели.