У утакмици 6. кола Прве Б лиге одбојкашице Златибора савладале су на свом паркету екипу Гимназијалца са 3:0 (25:16, 25:10, 25:20). Чајетинке су тако дошле до 16. освојеног бода и задржале водеће место на табели. И на овој утакмици је, у одсуству тренера Станка Брашанца, чајетински тим са клупе предводила Снежана Томић.

Гошће су боље започеле меч, повеле са 3:0, али се домаћи састав брзо вратио у утакмицу. Већим делом сета виђена је неизвесна борба. Златибор је при резултату 14:14 направио серију од 7:1 и стекао недостижну предност.

Други период Чајетинке су отвориле са 7:1, тако да су овај период добиле релативно лако, док је у трећем резултат био најнеизвеснији, иако је Златибор константно водио, а у пресудним тренуцима сета правио мање грешака.

У наредном колу Златибор ће гостовати најближем пратиоцу, екипи Батајнице.

ОК Златибор: Тошић А, Терзић, Луковић, Тошић И, Петронијевић, Батинић, Милошевић, Тошић С, Власоњић, Павловић, Пантовић, Јовановић, Митровић, Раденовић. Тренер: Снежана Томић

ОК Гимназијалац: Марковић, Станисављевић, Луковић, Пиљојичић, Вуковић, Жели, Ковачевић, Славић, Игрутиновић, Шаптовић, Дуњић, Милетић. Тренер: Горан Пљакић

И. Јанковић