Отворена летња сезона на Торнику (видео)

a

Промотивном акцијом за новинаре и остале посетиоце отворена је летња сезона у планинском центру Торник, до ког посетиоци могу доћи и гондолом.

У присуству великог броја медија који су испратили церемонију отварања и представника Скијалишта Србије, Туристичке организације Златибор и Голд гондоле, садржаји на планинском центру Торник пуштени су у рад. Из предузећа Скијалишта Србије поручују да је прошлог лета остварено око 16 хиљада вожњи и да од нове сезоне очекују још већу посету.

"Скијалишта Србије су отворила летњу сезону на Торнику и посетиоци и овог лета могу да уживају у панорамској вожњи жичаром, да користе стазе за планински бициклизам и адреналинске садржаје попут боба на шинама и авантура парка. На дан отварања сезоне сви садржаји су бесплатни а што се тиче промотивних периода и одређених попуста, током лета ћемо свакако одобравати попусте на викенд периоде", рекла је Ана Јовановић, представник ЈП "Скијалишта Србије".

Представници медија имали су прилику да се до ски центра Торник возе златиборском гондолом a директорка Бојана Божанић још једном је истакла успешну сарадњу Скијалишта Србије и Голд гондоле.

"Туристи кадa дођу овде на питају шта је чије, они траже неки садржај и долазе да би се забавили. Наш циљ је да и у летњој и зимској сезони имамо нешто ново. Ове сезоне ћемо имати и неке садржаје у вечерњим часовима на Торнику као и интересантна места за фотографисање, како на међустаници тако и на последњој станици. Заједно заиста можемо пуно тога и оно што ми је драго да видим, то је да се у свакој сезони иновирају ствари, како  овде у ски центру Торник тако и на гондоли. Дакле, то нам је циљ, да привучемо људе и да се они константно враћају".

Из Туристичке организације Златибор кажу да је све спремно за још једну успешну сезону и да туристе очекује разноврсна понуда уз богат садржај.

"Златибор већ годинама уназад оправдава титулу лидера међу планинским дестинацијама у Србији, обарамо све рекорде у посећености и то је оно што очекујемо и током наредног периода. Управо смо завршили и промоције по градовима где смо све заинтересоване упознали са туристичком понудом Златибора током летње сезоне и верујемо да ће то заиста и показати добре резултате", каже Катарина Чубрак, ТО Златибор.

Радно време планинског центра Торник је сваког дана од 9 до 17 часова.