Отварање позоришне сезоне у Културном центру на Златибору

У уторак 26.новембра у 20 часова у позоришној дворани Културног центра на Златибору отвара се позоришна сезона и игра прва представа ужичког Народног позоришта, које због започете реконструкције зграде у Ужицу овде привремено наступа. Биће изведен комад "КАКО ЖИВОТ" у режији Славенка Салетовића, по тексту Нине Митровић.

Ова занимљива представа говори о љубави и усамљености, а радња је смештена у старачки дом у коме дешавања теку као и живот, без стајања. У њој је пуно емоција, искрености, наде да ће сутра бити боље....С поруком да никад није касно да се властити живот узме у своје руке и настави срећније и задовољније. Јер око нас је увек љубав и лепота, само је треба препознати. Ликови у драми желе и имају љубав, нису више сами, имају једни друге и имају нови живот....

Представа "КАКО ЖИВОТ" изведена је у част награђених на недавно завршеном 24.Југословенском позоришном фестивалу, а по оцени фестивалског селектора била је у рангу са осталим (водећим театрима у региону) у такмичарском програму, што говори о њеном квалитету и вредностима које има.

Улаз на ову представу је бесплатан.

Организатори су Туристичка организација Златибор и Народно позориште Ужице.