Окружно такмичење у стоном тенису за школарце

У сали ОШ "Димитрије Туцовић" у Чајетини одржано је Окружно такмичење у стоном тенису за девојчице и дечаке, у појединачној и екипној конкуренцији. Турнир је обухватио ученике и ученице основних и средњих школа са простора Златиборског округа.

У екипној конкуренцији средњошколки најуспешнија је била Пожега (Ивана Јанковић, Милица Петровић) која је у финалу савладала Бајину Башту (Нена Радивојевић, Драгана Јелисавчић). Треће место припало је Медицинској школи Ужице. Код средњошколаца славило је Ужице (Вук Пенезић, Петар Раковић), савладавши у финалу Ариље (Никола Пајовић, Страхиња Тошић). Треће место заузела је Пожега. У појединачној конкуренцији девојака славила је Ивана Јанковић, испред Јелене Басарић и Марије Томашевић, док је код дечака најуспешнији био Игор Главинић, испред Лазара Јаковљевића и Ивана Савића.

Код основаца екипно је у женској конкуренцији славило Пријепоље (Амра Бјелак, Ајла Бјелак), испред Сјенице (Адна Бекташевић, Ема Паучинац) и Ариља. Код дечака је најуспешнија била Пожега (Алекса Думањић, Вања Авдић), испред Косјерића (Марко Рокић, Бојан Ћебић) и Пријепоља. У појединачној код дечака Јован Ђуровић је у финалу савладао Вању Авдића, док је код девојчица најуспешнија била Катарина Лазаревић.

Такмичење је одржано у организацији ОШ "Димитрије Туцовић" и "УТШ Чајетина", а под покровитељством "Савеза за школски спорт".

[easy_image_gallery gallery="982"]