Одржана конференција о развоју женског предузетништва „Свако то може" на Златибору

Konferencija

Удружење грађана „Злата“ у сарадњи са Саветом за Родну равноправност Општине Чајетина, је у суботу 05. новембра у Иновационом бизнис центру, одржало конференцију под називом „Свако то може“.

Конференција је била тематски подељена на четири области кроз које су учеснице провеле представнице удружења „Злата”, Савета за родну равноправност и успешне предузетнице. Овај јединствени догађај је отворила Славица Брковић, председница Удружење грађана „Злата”. Потом се присутнима обратила и председница Савета за родну равноправност општине Чајетина Бојана Божанић, која је и директорка ЈП „Голд гондола Златибор”. Она је истакла да је њен лични мото да заједно можемо све и да заједно можемо више. Обраћајући се учесницама конференције, Слађана Вуловић, испред Општине Чајетина , рекла је да општина подржава овакве пројекте.

Кроз размену искустава и едукације присутнима су се представили следећи предавачи: Марина Лазаревић, Десси Рељан, Весна Алексић, Весна Даниловац док је модератор била Милица Јевтић.

Одржавање конференције подржали су у Општина Чајетина, ЈП „Голд гондола Златибор", Иновациони Бизнис центар Златибор, Туристичка организација Златибор, као и бројни пријатељи удружења: Туристичко рекреативни комплекс Златибор, Хотел Букет, Стојановић деликатес, Хотел Палисад, Хотел Агапе, Интерацтиве Солутионс, Краљева вода.