Одржан концерт Жељка Васића на Златибору (видео)

Жељко Васић

У петак вече у оквиру "Културног лета", пред златиборском публиком наступио је познати српски поп певач, Жељко Васић. Овај певач је музички таленат наследио од оца, који је такође музичар (свира гитару). Свој музички пут започиње када је имао само девет година.

Пред пуним Краљевим тргом на Златибору, познати српски поп певач, композитор и текстописац Жељко Васић одржао је  концерт за памћење. Иако је пре више од две деценије наступао пред златиборским публиком, ово је први велики Васићев  концерт на "Златној планини". 

"Сада баш причам са другарима које познајем дуги низ година, ја сам наступао на Златибору давне 2000. године у "Српском беку", и мало евоцирамо успомене на то време и период. С обзиром да има доста људи и да је Златибор јако посећен, има доста света, ја мислим да ће бити одлична атмосфера на концерту. Вечерас ће слусати моју плеј листу коју сам ја одабрао, не само за вечерас, већ за целу ову летњу сезону која нам траје до септембра", рекао је Жељко Васић, поп певач, композитор и текстописац.

Певач је током наступа потврдио  колико ужива у ономе што ради, показавши непосредност и спонтаност на бини, а сву своју  позитивну енергију пренео је и на публику, која је пуна два сата уживала у добро познатим хитовима: " Вечити романтик", "Воли ме и не воли ме", "Пратиш ме у стопу","Жељо моја једина", "Лозинка за рај" и многим другим.

"С обзиром да сам на музичкој сцени од 2000. године када сам снимио песму "Жена као ти",  2020. је требао да прославим 20 година каријере, да буде готов нови албум, велики концерт, међутим десило се шта се десило свима нама. Сада сам одлучио да презентујем једну по једну песму док се не вратимо у добар стари ритам, али у студију сам припремам разне пројекте", каже Жељко Васић. 

Жељко никада није одступао од свог препознатљивог стила који карактеришу, квалитетна музика и емотивне баладе, које су синоним за овог певача. Након летње турнеје, како сам певач каже, очекује га  рад на новим песмама и новом албуму, као и на припреми несвакидашњег концерта "Моја кафана", који ће бити одржан крајем ове године. 

Сања Глишовић