Одбојка: Седма узастопна победа Златибора

Одбојкашице Златибора на утакмици у дворани СЦ Чајетина

Одбојкашице Златибора победиле су екипу ТЕНТ2 са 30 у 10. колу Прве Б одбојкашке лиге Србије и тако дошле до девете победе у сезони која их држи на првом месту табеле. 

Чајетинске играчице су поново одиграле сјајан меч и убележиле седму узастопну победу. Развојни тим суперлигаша ТЕНТ-а поражен је са 3:0 по сетовима 25:20, 25:12 и 25:17. Тренер Станко Брашанац поново је користио широку ротацију не дозволивши да пада ритам у игри, па гостујући тим није имао шансе за четврту победу. 

"Ово је јако важна победа за нас, тешко је играти утакмице где се унапред претпоставља победник. Били смо фаворити у овој утакмици и оправдали смо ту улогу. Мислим да је кључан био наш сервис и њихов лош пријем, а увек када добро сервирамо утакмица иде у нашу корист. Ову сезону разликује што имамо доста измена, и цела екипа нам је квалитетна и ако се неко повреди има ко да уђе,"

каже техничарка Милена Власоњић. После 10 рунди Златибор је на челу табеле са скором 9/1, колико имају и Лесковац98 и Ваљево, а на руку водећим екипама иде пораз екипе Врања од Радничког у Крагујевцу. 

У наредном колу чајетинске одбојкашице очекује дерби против екипе Ваљева у гостима.