Новогодишњи програм Дино парка (видео)

dino park

Дино парк ће у сусрет новогодишњим празницима припремити богат и разнолик садржај за децу. Традиционално, празнични програм Дино парка биће отворен великим хуманитарним породичним вашаром на Дан примирја , 11. октобра , а  трајаће све до 14. октобра. 

Дневни број посета Дино парку током целе године прелази стотине туриста који стижу из целог света. Из овог забавног парка очекују да ће тако остати и ове зимске сезоне. Акценат се посебно ставља на предстојеће празнике када ће се одржати велики број програма, а неки од њих су представе, радионице, дечје журке и вашари, дочек Нове године као и остале манифестације за децу. Посебно треба истаћи да су сви програми хуманитарног катактера, намењени за социјално угрожену децу широм Србије. 

„Поводом предстојећих празника припремамо позоришну представу „Сека Мразица и бата Мраз“ која ће за сада бити одржана на Златибору и у Чајетини, а разговарамо о наступима и са позориштем у Ужицу, Новом Пазару, Чачку, Врњачкој Бањи. Јунаци ове представе управо јесу деца из ОШ „Димитрије Туцовић“  из Чајетине и Златибора. Представа је хуманитарног карактера и игра се за социјално угрожену децу тог града, а градска управа одлучује коме је тај прилог намењен. Организоваће се и велики дејчи вашар ручно рађених производа, сувенира, које наши волонтери праве“. рекла је, Славица Марић, ПР „Дино парка“ Златибор.

Радно време  у новембру и децембру остаће исто . Дино парк је, сходно временским условима,  припремио богат програм који ће се реализовати на радост најмлађих посетилаца.

Сања Глишовић