Дино парк у посети Дневног боравка „Зрачак“ (видео)

donacija Dino parka

Данас је званично почела празнична хуманитарна кампања Дино парка, под слоганом „За јунаке нашег доба“.  Приликом ове акције  у посети су прво били  Дечјем боравку деци са сметњама у развоју „Зрачак“ у Чајетини. 

Дино парк је у сарадњи са пословним сарадницима организовао је новогодишњу хуманитарну акцију, а прва посета била је деци Дневног боравка „Зрачак“ у Чајетини. У поклон пакатима били су слаткиши и зимска опрема за свакога корисника Зрачка. 

„Сваки наш долазак је испуњен посебном емоцијом, морам да истакнем и посебну захвалност овим дивним људима који раде у овом дивном центру јер имам прилику да их свакодневно виђам. Слободно могу да кажем да су неки дани посебни и другачији, а овај дан ће за нас сигурно бити такав. Желим овим путем да позовем децу Дневног боравка „Зрачак“ на једнодневни излет Дино парка, а дружићемо се и за Нову годину када традиционално додељујемо деци пакетиће“. рекла је, Славица Марић, ПР „Дино парка“ Златибор.

Запослени Зрачка су овом приликом изразили захвалност Дино парку на дугогодишњој подршци коју им пружају.
„Често нас обрадују ситним знацима пажње, што овој деци пуно значи. Једино што имам да кажем је једно велико хвала“. рекла је,  Марина Кутлeшић, координатор Зрачка у Чајетини.

Поред  деце из Дневог боравка „Зрачак“ у Чајетини, Дино парк ће у наредном периоду обићи још једанаест градова, једанаест дечјих болница и ценрата за децу са сметњама у развоју. Овом приликом су упутили позив и осталим фирмама и људима да учествују у оваквим хуманитарним акцијама. 

Сања Глишовић