Милан Борјан је организовао други по реду голмански камп који се одржава на Златибору од 27. јуна до 10. јула 2022. године.

Борјан

На камп Милана Борјана пријавило се 107 голмана организованих у две смене по седам дана како би се примила сва деца која желе да буду голмани.

"Заиста сам изненађен и пресрећан са бројем деце која су се пријавила на наш камп. Када се узме у обзир да фудбалски кампови тешко могу да скупе на свим позицијама по педесеторо деце, ја сам потпуно импресиониран чињеницом да имам 107 голмана.

Оно што посебно желим да издвојим је да имамо осам деце са Косова и осам голмана из Хрватске и то само захваљујући председнику општине Чајетина, господину Милану Стаматовићу. Он несебично годинама помаже спорт и овај пут је одлучио да општина Чајетина помогне нашој деци са Косова и из Хрватске.

Годинама са Црвеном звездом идем на припреме на Златибор и искуствено знам колико су сјајни услови за наше спортисте па сам желео да и моји голмани на кампу буду смештени и проведу своје голманске припреме на овој савршеној планини.

Разлог због ког родитељи пријављују децу су и наши сјајни тренери које предводи супервизор нашег кампа господин Драган Сретенијевић који прави невероватну логистику и сигуран сам да је струка примарни сегмент и разлог оволиког броја голмана на кампу.

Комплетну организацију и маркетинг ради директорка кампа, Снежана Борјан," рекао је капитен Црвене звезде Милан Борјан.