"Лидл" отворио своју прву продавницу на Златибору

лидл

Лидл је отворио своју прву продавницу на Златибору и на тај начин омогућио становништву приступ свом одабраном асортиману квалитетних производа и уједно једноставној куповини по одличним ценама.

Овим отварањем Лидл је пету годину у Србији завршио на бројци од 70 отворених продавница. Најновија продавница поставља стандарде у понуди квалитетних производа и подршци заједници.

„Поносно отварамо прву продавницу на Златибору, знајући да ће унапредити свакодневницу локалног становништва и ово туристичко место учинити још посебнијим. Локација се налази дуж магистралног пута и самим тим је приступачна и туристима који су у пролазу, а могућност пуњења електричних возила, још један је допринос одрживој мобилности и очувању природне средине на Златибору“, изјавила је Марија Којчић из Корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија.

Председник чајетинске општине сматра да долазак Лидл ланца супермаркета на Златибор може додатно допринети туризму овог места.
„Захвалио бих се компанији Лидл на томе што је у малом месту попут Златибора отворила свој објекат. Чајетина има перспективу захваљујући оваквим развојним плановима. Локација је фантастична, поред магистралног пута, у овај објекат ће свраћати и велики број туриста који током лета буду ишли на приморје“, рекао је председник општине Чајетина, Милан Стаматовић.

Становници Златибора већ су изразили одушевљење новом продавницом, чиме су истакли да ће она значајно унапредити њихову свакодневицу и пружити им прилику да уживају у квалитетним производима по приступачним ценама. 

Отварањем продавнице на Златибору, Лидл тим ће се проширити за око 30 нових колега, који ће као и сви запослени у Лидлу, имати петодневну радну недељу, али и посебне бенефите попут приватног здравственог осигурања под једнаким условима за све. Оно што чини отварање ове продавнице још посебнијим је иницијатива која подржава младе породице. Лидл је, у сарадњи са Здравственом Станицом Златибор и ЗЦ Ужице, припремио посебне пакете под називом
„Бебина чаробна кутија" за све маме које се породе у недељи након отварања, односно од 7. до 13. децембра.

Ови пакети пружају подршку новопеченим мајкама, стварајући топлу добродошлицу за најмлађе чланове златиборске заједнице, рекли су надлежни из ове компаније..