КУП Карате савеза уже Србије за кадете, јуниоре и сениоре 

kk

На Куп-у КСУС такмичари клуба су остварили запажене резултате, где се посебно истакла Станић која је након три меча дошла до финала. Поред освајача медаља који су се пласирали на Куп Србије, наступила је и Аница Радибратовић која је овај пут остала без даљег пласмана.

Мирјана Станић - 2. борбе
Дарко Лазаревић - 3. борбе
Јанко Гукић - 3. борбе
Теодора Милић - 3. кате

 “ТРОФЕЈ РАШКЕ 2022” 
Исти дан одржан је и турнир "Трофеј Рашке 2022", где је наступе имало једанаест такмичара. Први наступ у категорији борби имали су Ања Милосављевић, Вања Мићић, Николина Тодоровић, Уна Стакић и Драган Ћировић. Изузетно се снашла Милосављевић која је дошла до финала, освојивши сребрну медаљу. Тодоровић је први меч почела убедљиво, али већ следећи није успела да савлада противницу. Мићић је радила у категорији са Јованом Аћимовић, а обе такмичарке нису успеле да прођу први круг. Стакић је први наступ почела групо и завршила дисквалификацијом. Борбе су радили и Драган Ћировић и Вук Милосављевић, обојица у истој категорији, изгубивши прве мечеве.

У категорији ката доминантна је била Неда Шкодрић која је након четири круга освојила треће место. Милош Новаковић је у трећем кругу заустављен и тиме је заузео треће место.

Ђурђа Марић и Никола Брашанац и поред солидних наступа нису успели да прођу прве мечеве.

Ања Милосављевић - 2. борбе
Неда Шкодрић - 3. кате
Милош Новаковић - 3. кате