Кошаркаши, футсалери и фудбалери играју код куће

Фудбалери и кошаркаши играу код куће

Предстојећег викенда три спортска колектива из Чајетине имају своје мечеве на домаћем терену, кошаркаши, футсалери и фудбалери.

На терен ће најпре кошаркаши Златибора Голд гондоле, који се у петак од 18 часова са краљевачком Слогом у Спортској дворани у Чајетини. Биће ово друга узастопна утакмица код куће за тим Страјина Недовића, пред одлазак на последњи турнир лигашког дела сезоне у АБА2 лиги. Слога је у доњем делу табеле и бори се за опстанак, док је Златибор тренутно на четвртом месту у домаћој лиги.

Касније, од 21 час, такође други везани меч код куће играју и футсалери Златибора који дочекују РБ из Ваљева од 21 час у дворани ТРК Златибор. Тим Ратка Несторовића је у понедељак одиграо невероватан меч против Маргуса у ком су гости победили са 9:8.

Фудбалери Златибора дочекаће Млади Радник из Пожаревца у 17. колу Српске лиге Запад на стадиону Швајцарија у суботу од 14:30. То ће бити прва утамица код куће у пролећном делу тамичења, али не и у овој години јер је екипа у уторак победила ужичко Јединство са 4:2 у Купу окружног фудбалског савеза Ужице. Претходно је на отварању друге полусезоне изгубила од Слоге у Пожези са 1:0.