Кошарка: Златибор добио и пехар Кошаркашке лиге Србије

Екипа Златибора са пехаром КЛС-а

Кошаркашима Златибора уручен је пехар Адмирал бет Кошаркашке лиге Србије уочи прве утакмице плеј офа Суперлиге. 

Чајетински тим је са учинком 22/8 био најбољи у прволигашком рангу у ком је од 2017. године.Екипи Златибора уручене су медаље и велики пехар за најбољег у сезони 2021/22.

Медаље су добили: играчи Немања ПротићАлекса ЧабрилоСтефан Аџић, капитен Душан КутлешићСанди ГрубелићБогдан ВесовићФилип ЂуранВук ЈовановићЛазар ЈоксимовићТадија ТадићДимитрије НиколићЛакуинтон Рос, тренер Страјин Недовић, помоћници Иван Тмушић и Александар Павловић, тренер млађих категорија Душко Пантовић, физиотерапеут Никола Јеремић, лекарка Снежана Дабић, генерални секретар Небојша Божовић, службени представник Александар Јевђић и председник клуба Рајко Пелверовић.

Капитен Кутлешић добио је чак три индивидуална признања, као најбољи крадљивац лопти, најбољи стрелац и оно најбитније међу њима, као најкориснији играч лиге. Уз МВП признање Чајетинац је добио ваучер за боравак у хотелу Стара Планина. Награде за најбољег скакача Петру Ковачевићу и најбољег асистента Луки Митровићу из ОКК Београда уручене су на утакмици Меге и Слободе у Београду.

Награде су поделили председник Удружења клубова Кошаркашке лиге Србије Дарко Јовичић, директор такмичења Александар Грујин и директор хотела Стара Планина Горан Караџић

Да подсетимо, Златиобр је освојио две титуле у овој сезони, домаће првенство КЛС и регионалну АБА2 лигу што ову сезону чини најбољом у клупској историји.