Колажна представа у КЦ Златибор као претпразнични поклон публици (видео)

пркос хор

Удружење "Пркос" је синоћ пред златиборску публику донело забаву и смех у виду колажног програма те су се удруженим снагама Театар "ИНАТ" и Поп хор "ГЛАС" представили свако на свом пољу на најбољи начин.

"Просто смо желели да пред Нову годину обрадујемо суграђане и да заједно са ТО Златибор  поклонимо овај програм и ову представу у којој у ствари представљамо активности нашег удружења. Кроз "Женске разговоре" које је припремио Театар "Инат" који је драмски део програма  и кроз Поп хор "Глас" који ће извести музички програм, хтел смо да изведемо један колажни програм који ће изазвати радости, смеха и код публике, као и код нас који смо део свега овога", рекла је Ангелина Јевтовић, једна од оснивача Удружења.

Девет глумаца и око 40 чланова хора загрејали су златиборско зимсако вече кроз одабране делове "Женских разговора" од маестра писане речи, Душка Радовића, и уз популарне поп песме страних и наших извођача.

"Ми смо ове године новитет при Удружењу", каже Марија Лазић,диригент Хора и додаје:" Мени је велико задовољство да сам позвана од стране оснивача Удружења "ПРКОС" да будем део тима. МИ постојимо тек два месеца, али ја се надам да се то неће чути у вечерашњем наступу . Ови људи су аматери и ми смо почели да се дружимо пре два месеца, али они су толико ентузијастични, тако мотивисани да смо много тога успели да спремимо."

Из хора "ГЛАС" позвали су све заинтересоване да им се придруже. Аудиција је још, како кажу, отворена  а детаљније о томе могу сазнати више на фејсбук и инстаграм профилу Хора.

Мирјана Ранковић Луковић