КМФ Златибор испао из Купа

Екипа KМФ Златибор поражена је од екипе Kолорада из Горњег Милановца резултатом 1:5 у почетној рунди Kупа Западне Србије у футсалу на домаћем терену у дворани Ваи Таи на Златибору. Био је ово први меч за чајетинске футсалере после шест и по месеци.

Сви голови на овој утакмици постигнути су у раздобљу од 35. до 47. минута. Повели су гости из Горњег Милановца са 2:0, а потом је Марко Костадиновић у 43. минуту смањио на 1:2. Ипак, Колорадо, који игра Другу лигу,  у наредна четири минута постиже још три гола, од тога један аутогол, чиме је меч решен и Златибор је остао без пласмана у друго коло купа.

Била је ово прва утакмица у новој сезони за играче које води Ратко Несторовић. Долазећег викенда почиње такмичење у Регионалној лиги запад, а чајетински састав гостује у првом колу у Пријепољу екипи ПП192. Остали ривали у групи А овог ранга биће КМФ Флеш Ваљево, КМФ Карели Уб, КМФ Браћа Недић Осечина, КМФ Зенон Лајковац, КМФ Бајина Башта, КМФ Безбедност Ваљево.

КМФ Златибор: Кутлешић, Марић, М. Костадиновић, Петровић, Ж. Костадиновић, Стојановић, Спасенић, Филиповић, Шкодрић, Зековић, Дедић.

КМФ Колорадо ГМ: Јеремић, Недељковић, Петровић, Вукадиновић, Бошковић, Чаворовић, Радојичић, Николић, Јовановић.