КК "Златибор" почео припреме за нову сезону у II мушкој лиги

КК "Златибор" почео је припреме за нову сезону у II мушкој лиги. У недељу је организовано дружење играча и чланова Управног одбора, а јуче је у чајетинском парку организован сусрет са највернијим навијачима Златибора.

У прелазном року  КК "Златибору"  приступили су следећи кошаркаши: Александар Јевђић, који је диошао из суботичког Спартака, Владица Станисављевић, који је последњу сезону играо у краљевачкој Слоги, Санел Мукановић, који дилази из екипе Велике Плане, Јован Ђурашевић, који је у последњој сезони играо за Црнокосу из Косјерића, Милан Вулић, који долази из суботичког Спартрака  и Стефан Којић, који је у последњој сезони натупао за екипу Срема из Сремске Митровице. У  Златибор су се  вратили  Бошко Чорбић и Бранко Брашанац, а у екипи су од прошле године Петар Марић, Иван Тмушић, Раденко Смоловић и Никола Ђуричић.

00037.MTS_20160816_094910.324

"Обећавам да ћемо се борити за прво место и за виши ранг, да ћемо дати све од себе и надам се да ћемо испунити то што смо зацртали", поручио је верним навијачима Бранко Брашанац.

"Обећавам борбу за прво место и даћемо све од себе. Прошле године играо сам за екипу Клика из Ариља и сада сам се вратио у свој клуб",  каже Бошко Чорбић.

"И ја сам се нашао  у Вашем тиму, па да покушамо сви заједно да направимо добар резултат како би ушли у виши ранг такмичења и радићемо сви на томе да се то и деси.Могу да обећам да ћу дати максимум од себе" , каже Ариљац Александар Јевђић, који је дошао из суботичког Спартака.

За сениорки тим биће лиценцирани и млади играчи Никола Драговић, Богдан Весовић, Лазар Јоксимовић и Матија Милекић. Нови тренер Златибора је Душан Радовић из Чачка, који је водио Златибор у сезони када је изборен пласман у другу лигу. Амбиције клуба у новој сезони су улазак у кошаркашку лигу Србије.

https://www.youtube.com/watch?v=QfsBxAiD408&feature=youtu.be

00035.MTS_20160816_094828.812

00048.MTS_20160816_094624.230

Нада Џелебџић, zlatiborpress.rs