Камп Дејана Станковића на Златибору

Камп прослављеног српског фудбалера Дејана Станковића „Деки5“ одржаће се на Златибору током лета у три смене за децу од 11 до 15 година. Прво издање кампа одржаће се на теренима хотела Палисад, у којем ће учесници кампа и бити смештени.

Камп „Деки5“ одржава се у три смене са по 100 учесника од 28. јула до 18. августа. Могу се пријавити деца у три узрасне категорије: до 11 година (2007/2008), до 13 година (2005/2006) и до 15 година (2003/2004). Међу камперима ће се наћи и деца из пројекта НУРДОР. Стручни координатор кампа је искусни фудбалски тренер Небојша Милошевић.

Некадашњи фудбалер Црвене звезде, Лација и Интера и освајач Лиге шампиона, седам националних првенстава и осам купова истиче да му је идеја била да кроз камп пружи талентованој деци шансу, какву је и он имао као дечак:

"Желим да деца буду насмејана, да на фудбалском терену буду срећна и задовољна оним што раде. Да им буде омогућен добар тренинг, врхунски услови и да упознају своје идоле. Потрудићу се да кроз камп прођу моји пријатељи из света фудбала, а има их заиста много. Из дана у дан, током кампа, мој тим и ја тражићемо од њих да сањају и будићемо њихову машту. Покушаћемо да будемо подршка како би се и њихови снови остварили. Њихов напредак, биће наш највећи успех и задовољство. А мерило нашег рада биће и те како видљиво јер кад радиш са децом, моментално добијаш њихову најискренију реакцију. Током трајања кампа понудићу им себе, своје искуство, али и ентузијазам сјајних тренера које смо окупили. Обезбедили смо беспрекорне услове Златибора и хотела "Палисад", а посебну пажњу обратићемо на њихову фудбалску и сваку другу едукацију,"

каже Станковић. Некадашњи капитен Србије и учесник три Светска првенства најавио је долазак пријатеља и саиграча на камп. Очекивано је да ће се са децом на Златибору дружити Ненад Милијаш, Марко Пантелић, Саша Илић, Иван Томић, Марко Матераци, Кристијан Киву, Синиша Михајловић, Братислав Живковић, Ненад Сакић, Ивица Драгутиновић, Данко Лазовић...

Више информација можете потражити на веб сајту кампа www.deki5.com.