Изборна листа “Србија не сме да стане” освојила 53% у општини Чајетина

плакат

На изборима који су одржани у недељу 17.децембра 2023.године изборна листа “Александар Вучић – Србија не сме да стане” је у општини Чајетина освојила 53% гласова тј око 4.425 гласова.

“Ово су свакако били важни избори за Србију. Грађани су показали одговорности оно што је свакако важно је да је листа Александар Вучић освојила апсолутну већину мандата у Скупштини Републике Србије. Ми ћемо имати пун мандат да наредне четири године спроведемо у дело све оно што смо грађанима и обећали у овој кампањи, рекао је за златибор.тв Ђорђе Дабић, члан повереништва ОО СНС Чајетина.

Дабић је истакао да је неопходно добро сарађивати са Републиком и да ће ова сарадња имати за циљ да се заврше конкретни пројекти као што је обилазница око Златибора, гондола Торник – Прибојска бања, изградња аеродрома на Златибору, завршетак аеродрома Поникве, завршетак ауто пута до Пожеге и градња брзих саобраћајница…

“Све су то пројекти које грађани општине Чајетина препознају као неопходне за нашу општину и зато су и подржали убедљиво листу Српске напредне странке на парламентарним изборима. Пред нама су многобројни изазови и многобројни задаци. Морамо да изађемо у сусрет свима онима обећањима које смо грађанима дали у овој кампањи. Сасвим је сигурно да су наредне четири године време када ће се показати да су грађани добро бирали данас и да смо овако убедљивом победом трасирали сигуран пут за будућност све наше деце”, закључио је Ђорђе Дабић.